• admin  8. april 2016

  Den nyeste versjonen av Smartday Touch støtter nå også Windows 10 PC. Den kan hentes fra Windows Store her…

  2016-03-31 10.18.08 am

  PC-utgaven av Touch har samme design som Android og IOS utgavene, så det er enkelt å komme igang, eller skifte fra en av de andre plattformene. Det er også fullt mulig å skifte mellom å bruke de ulike utgavene. Dvs at man gjerne kan ha 2 mann i felt som benytter PC, mens 3 andre benytter en Iphone eller en Android telefon.

  app_icon Plass til alt

  For å utnytte enheter med større skjermer, har vi laget noen få men vesentlige endringer i layouten. En oppgave vil nå vise så mange av kartotekkortene som mulig. Dvs. man kan se Prosjektet, Stedet og Kunden samtidig uten å måtte «swipe» frem og tilbake.

  2016-03-31 10.17.24 am

  app_icon Mus-vennlig design

  Nå heter det jo faktisk «Touch», men vi har ikke glemt dem som benytter mus. Så alle lister har fått et 2016-03-31 10.27.03 am ikon, så man ikke behøver å «swipe» for å oppdatere kalenderen. Utover dette har vi også (som nevnt i dette innlegget) laget en ny kalendervisning, som er mye enklere å bruke med mus.

  app_icon

  PC-utgaven av Touch er fullt på høyde med de eksisterende for Android / IOS versjoner, med disse få unntak:

  • Krever en Windows 10 PC av nyere dato.
  • Fungerer pt.  ikke med Windows 10 telefoner
  • Da en PC’ typisk ikke har en innebyggett GPS, kan «hent adresse» ved «oprett ny kunde» være unøyaktig
  • Det  finnes ingen «Start Navigasjon» funksjon, igjen pga. manglende GPS & integrert Navigasjon  program på PC’er (det er dog fremdeles mulig å få vist adressen og en estimert rute)