smartday_smarbeidspartnere_logo_NO_economic


 

e-conomic er et online regnskapsprogram, og er utviklet spesielt til små og mellomstore bedrifter. e-conomic begynte å tilpasse programmet sitt til norske bedrifter allerede i 2006 og har siden den gang utviklet programmet i samsvar med norske trender og behov.

Det er enkelt å starte med e-conomic og du kan bruke det til alle oppgaver – fra ordremottak til fakturering. Du kan legge til ekstra funksjonalitet i form av tilleggsmoduler og apper i takt med at bedriften vokser. Siden regnskapssystemet er online er det alltid tilgjengenlig for deg og eventuelt din regnskapsfører.

Smartday har en standard integrasjon til e-conomic.

www.e-conomic.no

smartday_smarbeidspartnere_logo_NO_eplehuset


 

Eplehuset.no har mange års erfaring innenfor Apple-produkter

Eplehuset vet at håndverkere stiller høye krav til den fysiske holdbarheten på produktene. Eplehuset leverer derfor alltid produkter av høyeste kvalitet og sammen med et stort utvalg av tilbehør, gir dette håndverkeren den optimale løsningen for arbeid i felt.

Eplehusets dyktige personale vil alltid gi deg en ytterst profesjonell veiledning ved valg av hardware. Eplehuset har siden 2002 levert det absolutt beste innenfor hardware og kan hurtig veilede deg i forhold til behovene innenfor din bransje. Eplehuset fører en lang rekke av ekstrautstyr, som vil kunne hjelpe deg i ditt daglige virke.

www.eplehuset.no 

 


Smart arbeidsdag er fullintegrert med Uniconta for smart håndtering og automatisering av dine økonomi- og administrative oppgaver.

Uniconta er en moderne skyløsning som håndterer regnskap og økonomi, kundereskontro og fakturering, leverandørreskontro med innkjøp og betalingsoppfølging, lager/logistikk og prosjektøkonomi for enkel økonomisk oversikt over dine prosjekter. Systemet gir muligheter for små og mellomstore virksomheter til å gjøre den administrative hverdagen enklere ved å jobbe smartere og mer effektivt. Fjerner manuelle prosesser og papir.

Uniconta hjelper deg med å automatisere og digitalisere din virksomhet på trygg, sikker og ikke minst kostnadseffektiv måte. Systemet passer godt for service og handelsbedrifter og kan enkelt tilpasses de fleste bransjer.

www.uniconta.no